divendres, 13 d’agost del 2010

NOVETATS EN DVD


EL JOVENCITO FRANKFNSTEIN

Sinopsi: Tot comença quan el jove doctor Frankenstein ha de anar al castell que el seu avi té a Transsilvània per fer-se càrrec de la "extraordinària" mansió. No trigarà a descobrir un estrany manual científic en el qual s'explica pas a pas com tornar-li la vida a un cadàver. Ajudat pel geperut Igor i per Inga crea un monstre l'únic propòsit consisteix a ser estimat.






EL REINO DE LOS CIELOS

Sinopsi:El regne del cel "comença en una petita vila a França, amb un ferrer anomenat Balian (Orlando Bloom) que no pot deixar enrere els records de la seva dona, que recentment havia comès suïcidi com a resultat de la mort del seu fill. Un grup de Creuats arriba a la vila i Balian coneix el seu veritable pare, el Baró Godofredo de Ibelin (Liam Neeson), el que ha viatjat des de Jerusalem per tal reconèixer i nomenar successor. Balian refusa anar amb el seu pare, preferint continuar la tranquil vida que portava fins aquell moment, després descobreix que el cos de la seva esposa va ser decapitat abans de ser enterrat (una pràctica comuna per als que cometien suïcidi) i que el sacerdot del poble, el seu germà, està utilitzant una creu presa del cos de la seva esposa. enfurismat, Balian assassina el sacerdot i decideix seguir el seu recent conegut pare en el seu retorn a Jerusalem, amb l'esperança d'aconseguir la redempció i el perdó per a ell i per a la seva dona a Terra Santa. Després diferents esdeveniments, Balian acaba descobrint la corrupció de la classe eclesiàstica, i l'amenaça que pateix el Regne de Jerusalem per l'exèrcit musulmà, liderat per Salah al-Din.



CAMINO A LA PERDICIÓN.

Sinopsi: En els foscos anys de la Gran Depressió, Mi-chael Sullivan es debat entre la lleialtat inque-brantable al seu cap, el Sr Rooney, i la seva pròpia família. Són temps durs a Rock Island, on la màfia irlandesa imposa la seva llei. La prohibició segueix estant vigent i gàngsters com Al Capone estan al cim del seu poder. Malgrat tot, Michael Sullivan porta una bona vida, pagada a base de violència i de sang. Després de l'assassinat del seu adorada dona i del petit dels seus fills, ja res és igual. Al costat del seu altre fill, que té por i l'adora a parts iguals, emprèn un camí de venjança, redempció i des-cobriment.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada