dimarts, 5 d’octubre del 2010

NOVETATS MES D'OCTUBRE 2010








El Velo Pintado.

Bassada en la clàssica novel.la de l'escriptor W.Somerset Maugham, El Vel Pintat és una història d'amor ambientada en els anys 20 que explica la història d'una parella anglesa: Walter, un metge de classe mitjana, i Kitty, una jove de classe alta, que decideixen casar-se de manera precipitada i es estableixen a Xangai. En aquesta exòtica ciutat, Kitty s'enamorarà d'un altre home, amb el qual iniciarà un romanç. Quan Walter descobreix la infidelitat de la seva esposa, en venjança accepta un treball en un remot poble de la Xina, assolat per una epidèmia letal. Al seu pesar, Kitty es veu obligada a acompanyar-lo. Tots dos emprenen llavors un viatge, que es donarà sentit a les seves vides, en un lloc dels més remots i bells de la terra.






La profecía de Lucrecia

Descobreix en aquesta novel.la el passat dels protagonistes de Àguila Roja, la sèrie que triomfa a TVE. La bellíssima plebeia Lucrècia de Guzmán només té en ment complir les aspiracions que la seva mare albergava per a ella: "El teu lloc és a la cort, entre la gent principal". Però seguir els consells materns no serà tasca fàcil... L'ambiciosa jove treballa com a criada al palau del duc d'Escalona, amb el qual ha mantingut un breu romanç, tot i que el seu cor pertany al aposto Gonzalo de Montalvo. Disposada a tot per tal de recuperar l'amor perdut del noble, un violent rapte trastocarà tots els seus plans. Lucrecia queda en mans dels membres d'una misteriosa societat secreta, decidits a que es faci realitat una terrible profecia. La fi dels Àustries és a prop. Com aconseguirà Lucrecia escapar dels seus captors? Es interessarà el duc D'Escalona en el seu alliberament o seran altres els que vetllin per la seva vida? Sucumbirà Gonzalo als vils encants de la jove? Es complirà la fatal profecia?. .




.

Todo bajo el cielo

Elvira, una pintora espanyola establerta al París de les avantguardes, rep la notícia que el seu marit, amb el qual està casada per amistat, ha mort a casa de Xangai en estranyes circumstàncies. Acompanyada per la seva neboda, salpa des de Marsella en vaixell per recuperar el cadàver de Remy sense saber que aquest és només el principi d'una gran aventura per la Xina a la recerca del tresor del Primer Emperador. Sense temps per reaccionar es veurà perseguida pels mafiosos de la Banda Verda i els eunucs imperials, i comptarà amb l'ajuda de l'antiquari Lao Jiang i la seva saviesa oriental en un gran recorregut que els portarà des Xangai fins Xian.








































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada