dilluns, 22 de març del 2010

NOVETATS A LA BILIOTECA

Hola a tots i totes, a la biblioteca de montitxelvo podeu gaudir de nous llibres i noves pel·lícules de DVD com:

INVISIBLE
Adam Walker, un jove poeta àvid de vida i literatura, amb molt més futur que passat. Estudia en la Universitat de Colombia, s'oposa a la guerra de Vietnam. Una nit, en una festa d'estudiants, coneix a una parella de francesos molt sofisticats, molt seductors. La primera cosa que li crida l'atenció a Adam és el nom d'ell, Rudolf Born, com en Bertrand de Born, el poeta provençal que en un dels cants de Dante porta el seu propi cap tallat en les mans. Després de diversos dies d'ambigua seducció en què la parella va teixint la seua invisible tela d'aranya entorn del bell i innocent americà, Rudolf Born, que està en Colombia com a professor invitat en la School of International Affairs, li oferix a Adam la direcció d'una revista literària que ell finançarà.

TRINQUET TRINCANT

Aquest llibre és una novel·la de Josep Enric Gonga, descendent de Gandia (la Safor), 30 de gener de 1950. Es dedica professionalment a ser actor, és membre del grup "Pluja Teatre" del qual n´és soci cooperativista. Ha fet col·laboracions periodistiques i és autor de narracions curtes, teatre, assaig i novel.les.


L' any 1998 va guanyar el VI premi de literatura eròtica de la Vall d'Albaida.



UN BURKA POR AMOR: la emotiva historia de una española atrapada a l'Afganistan. Testimoni real
Una nit María Galera es va posar en contacte amb el programa de Reyes Monforte en Punt Ràdio. La seua veu arribava clara des d'Afganistan demanant ajuda i relatant la seua increïble història: havia conegut a Londres a un afganés del què s'havia enamorat perdudament, fins al punt de casar-se, convertir-se a l'islam i seguir-lo fins al seu país d'origen on havia hagut d'acatar les estrictes lleis del règim talibà . Amb el començament de la guerra ambdós havien quedat atrapats en aquell remot país, sense diners ni documentació, i en unes pèssimes condicions de vida que no van impedir a María donar a llum a dos fills. El seu tercer embaràs i la preocupació per la seguretat de la seua família la van espentar a buscar ajuda per a eixir del país, quelcomva aconseguir gràcies a un empresari mallorquí que es va commoure escoltant les seues paraules, plenes de patiment i desesperació, a través del programa. Hui, ja des de Mallorca i a través de la periodista que va aconseguir escoltar-la, ens narra la seua història d'amor incondicional, passió i lluita per sobreviure en un país i una cultura estranyes.

Els nous DVD's que tenim per a que podeu disfrutar- los són:


EL FANTASMA DE LA OPERA










CUENTOS DE TERRAMAR

"Infantil"