dimecres, 29 d’abril del 2009

LA FESTA DE DRAKI A LA BIBLIOTECA

El passat divendres, dia 24 d'abril, la biblioteca va preparar un taller per a celebrar el dia del llibre.

Es tracta de Draki i la seua festa, un taller intercatiu que integra contacontes, manualitat, globoflexia i que acabà amb la realització d'un espectacular drac per part dels participants en el taller.

Si volue veure un poc del taller punxeu ací

També podeu seguir les activitats en el reportatge fotogràfic.


divendres, 24 d’abril del 2009

SEPARADOR DE LA BIBLIO



Des del dia 23 d'abril i fins agotar existències, la biblioteca regala a tots els lectors un separador de llibres. Amb este xicotet obsequi volem commemorar el dia del llibre i animar-vos a utilitzar els serveis de la biblioteca i que la lectura siga una de ls vostres activitats quotidianes.


I un avanç. Per al mes de maig, la biblioteca adquirirà els dos volums publicats fins ara de l'autor de moda, Stieg Larson: els homes que no estimaven les dones i la noia que somiava un llumi i un bido de gasolina.

NOVETAT JUVENILS DEL MES D'ABRIL

Des de la Biblioteca us hem preparat una guia de novetats, especialment dedicada a la gent jove. Llibres d'aventures, de misteri, de fades o de màgia. Trobareu un poc de tot.

Podeu consultar-el llistat al blog o en la paper a la biblioteca.


Bona lectura

dijous, 23 d’abril del 2009

23 d'Abril, DIA DEL LLIBRE

"El libro fue la consecuencia de una doble necesidad práctica: la perpetuación de la palabra en el tiempo y la comunicación del pensamiento humano en la distancia."
Las edades del libro. Jorge Villar

Aquest any, per a celebrar el dia del llibre, a tots aquell que ens visiten a la biblioteca els farem un xicotet obsequi i demà divendres dia 24 a les 17’30 es realitzarà a la biblioteca el taller d’animació lectora “EL DRAKI Y SU FIESTA”

Que tenguei, avui i sempre, una bona lectura.